"Wilderness holds answers to more questions than we have yet learned to ask."

"A vadon több kérdésre tartogat választ, mint amennyit kérdezni tudunk." - Nancy Newhall

önismereti/közösségi csoportok

Ezen az aloldalon aktuális önismereti, élményterápiás, közösségi csoportjainkról, programjainkról  tájékozódhatnak

forests-fields-header-9039-1024x300.jpg

Save


Következő önismereti csoportunk várható időpontjai:

2017. nyár - önismereti csoport - egyéni jelentkezőknek - Magyarország

2017. nyár - párterápiás csoport - Magyarország

(szabadég / természeti szimbólum-munka / egyéni és csoportos kihívások / találkozások önmagunkkkal és másokkal / csend és szemlélődés fókuszpontokkal)

 

A RÉSZLETEKRŐL HAMAROSAN!


tavasz_nyr_-_SZ_flyer_pp1.png

tavasz_nyr_..SZ_flyer_pp2.png

A Belevaló Apák (Dangerous Dads)

program egy olyan kezdeményezés, melynek célja annak megsegítése, hogy apák minél több minőségi időt tudjanak gyermekikkel tölteni.

A Belevaló Apák program egy olyan kezdeményezés, melynek célja annak megsegítése, hogy apák minél több minőségi időt tudjanak gyermekikkel tölteni. Az egyes alkalmak amellett, hogy szórakozató, kellemes, helyenként kihívásokkal teli időtöltések, segítenek elmélyíteni a kapcsolatot az apák és gyermekeik között.
Nem titkolt célunk továbbá, hogy teret biztosítsunk egy közösség létrejöttéhez, aminek a tagjai segítségért bátran fordulhatnak egymáshoz az apaság kihívásaival kapcsolatban, megismerve egymás erősségeit, egy közös erőforrásból meríthetnek. A Belevaló Apák lehetőséget biztosít ahhoz, hogy új helyzetekben ismerjék meg gyermekeiket és saját maguk egy olyan oldalát mutassák meg, amire esetleg még nem is volt alkalmuk.
Az ötlet Ian Backwell-től származik, aki tapasztalati tréner, egyetemi oktató és szociális szakember Nagy-Britanniában, mi pedig büszkén csatlakozunk kezdeményezéséhez és alkalmazzuk ötleteit elsőként Magyarországon.

KAPCSOLAT:

belevaloapak@gmail.com

FB oldal, ahol minden aktuális hír és program elérhető ITT

A projekt hátteréről

A Dangerous Dads (www.dangerousdads.org.uk) program az Egyesült Királyságból indult közösségi kezdeményezés (2007), mely ma már több városban, több európai országban is jelen van. https://www.facebook.com/dangerousdadsnetwork/?fref=photo

Ian Blackwell, a program kitalálójának szándéka az volt, hogy a sokszor perifériára szorult apák (börtönviselt, katona, kamionos, matróz, menedzser, elváltak és családban élők) és gyermekeik minőségi időtöltését támogassa a szabadban folytatott, aktív bevonódást igénylő programokkal, élménypedagógiai módszertan és közösségi munka alkalmazásával.

Screen_Shot_2017-03-25_at_23.24.22.png