"We must not allow other people's limited perceptions to define us."

"Nem engedhetjük, hogy mások korlátozott megítélése határozzon meg bennünket." - V. Satir

család- és párterápia, tanácsadás

Screen_shot_2014-11-22_at_11.15.38_PM.png

A kèTTè Alapítvány munkatársai és kapcsolódó szakemberek  "MOZAIK terápiás és csoport MŰHELY"  néven családterápiás és élményterápián alapuló családtámogató szolgáltatásokat kínálnak családoknak.

 

Amit kínálunk:

- rendszerszemléletű család- és párterápia

- videotréning

- élményterápia/ kalandterápia családoknak

és ezek különböző kombinációi.

 

A természeti világ folyamatosan egyensúlyra  és belső alkalmazkodásra törekszik a külső  változásokkal szemben.  Amikor a lehető  legegyszerűbb módon átadjuk magunkat a természetnek, akkor harmónikus módon foga mi életünk is az egyensúly felé mozdulni .

Támogatást nyújtunk

  • egyéneknek
  • pároknak
  • családoknak
  • csoportoknak

Mindig a minket felkeresők által hozott problémák és kérdések mentén állítjuk fel támogatási tervünket illetve választjuk ki közös munkánk leginkább megfelelő formáját és módszereit. Amennyiben a helyzet lehetővé teszi, igyekszünk a tapasztalati tanulás módszerével és a kalandterápia eszközeivel élni, alkalmanként kiegészítve a videós visszejelzésben rejlő erőforrásokkal is.
 par.png

Kapcsolat és természet

A természeti programokat olyan párok számára ajánljuk, akik szeretnék kapcsolatukat javítani, egy magasabb minőségi és kapcsolódási szintre helyezni. A kirándulás, hátizsákos túrázás egy nagyszerű módja annak, hogy tapasztalatokat szerezzenek a természetben partnerükkel. A szabadban való időtöltés kalandjai és izgalmai elősegítik az egymáshoz való közelség és egymás iránti felelősség kialakulását. Azon túl, hogy egy nagyszerű mozgáslehetőséget kínálnak, a természeti programok olyan hatásos és jótékony eszközöket is nyújtanak, melyek  hosszútávon is hasznosak lesznek a kapcsolat további alakulására.

A  kommunikációst támogató és a tapasztalati tanulás módszertanához kapcsolódó gyakorlatok és feldolgozás kerülnek leginkább előtérbe, melyeket kiegészítenek további kalandterápiás és rendszerszemléletű családterápiás iskolák elméletének alkalmazásai (pl. V. Satir, F. Pearls, P. Watzlawick, S. Minuchin, M. Guess , M. Rosenberg, hogy csak néhányat említsünk). 

A megnyugtató légkörű természeti közegben könnyen összeomlanak a korábbi falak és megteremtődik egy nyílt, tehermentes tér a kommunikáció és a mentális, érzelmi megtisztulás számára. Interaktív tevékenységekre és a párok kezdeményezéseire  fogunk összpontosítani, melyek elősegítik a növekedést és a megértést. Végül, a műhelyünk célja, hogy segítséget nyújtsunk újjáéleszteni és erősíteni a kapcsolatot.

Itt az ideje, hogy végre a KAPCSOLAT legyen az első!