Párok csoportja - 4 nap

Több napos, csoportos természeti elvonulás  - kis létszámú csoportban megvalósuló párterápiás csoport

  

A csoportos család-, és párterápiának izgalmas előnyei vannak a rövidebb, egyéni munkával összehasonlítva.

Több napra való elvonulással alkalom nyílik mélyebb, hosszabb saját-élmény folyamatok megélésére és feldolgozására, melyek 1-1 nap alatt nem véghezvihetők. Nagyon sok hozadéka van a természetben való éjszakázásoknak – akár sátrakban, akár kulcsosházakban, de mindenképpen távol civilizációtól. Az éjszaka folyamán, a tudattalan alvásunk vagy álmodásaink során való élményfeldolgozásoknak sajátossága, hogy mélyebb megértéseket, megélt helyzetek újraértelmezését, könnyebb transzformációját is lehetővé teszik. A több napon át tartó aktivitások és közös illetve egyéni munkák, természet megélések, csoportra és csoporttagokra szabott önellátási feladatok módot adnak arra, hogy minél inkább eltávolodva a hétköznapok rohanásától, napi gondoktól, csak és kizárólag a saját, belső munkálkodásra  tudjanak a résztvevők figyelni, ezekben feloldódni. A természet erejét és közvetlen hatását megélni mindig külön ajándék. Mind az egyes napokon, mind a teljes program végén fontos szerep jut a feldolgozásra, reflexiókra

A csoportos együttlétek szélesítik és mélyítik a visszajelzések és tapasztalatcserék palettáját – sokan nem is gondolják mennyivel többet és mast lehet csoportos helyzetekben egymástól tanulni.

Természetesen a 3-4 nap során sok páros munkára és egyéni feladatokra is sor kerül. Egy-egy csoport végleges tematika tervét mindig a csoport összetétele és a hozott élethelyzetek határozzák meg. A csoport idítása előtt mindig történik személyes találkozás – egyéni, és/vagy csopotos  formában.

 

Helyszínek, díjak

A csoportokra a jelentkezés folyamatos, de egyéni megbeszélések alapján tudjuk időpontokhoz is kötni. Amennyiben a csoportlétszámhoz szükséges minimális létszámot elérik a jelentkezések, úgy időpont és helyszín egyeztetés következik.

A civilizációtól távolabb, vadregényes, erdei környezetbe vonulunk, az alvás jellemzően kulcsosházakban és/vagy sátrakban, a szabadban valósul meg, időjárástól függően. Az étkezés részben önellátó, részben közösen oldandó meg. Szükséges outdoor felszerelést, eszközöket nagyrészt tudunk biztosítani.

A csoport összetétele ill. az időjárás megkívánhatja a normál, ház jellegű szállás igénybevételét, ebben az esetben egyszerű, alacsony komfort fokozatú, de barátságos kulcsos/túrista/vendég-házakban szállásoljuk a csoport résztvevőit.

A csoportos elvonulás tiszteletdíja egyénenként 15.000,- Ft/nap, mely nem tartalmazza az utazás, az étkezés, a felszerelés (opcionális) és az esetleges szállás díját. A programokra ezeket a járulékos költségeket is figyelembe vevő/ajánló árat kalkulálunk résztvevőink számára.

 

Kapcsolatfelvétel

Szabó Gábor Timur      0630 4008800

Rákár-Szabó Natália    0620 5421583  / email: rsz.natalia@gmail.com

Screen_shot_2014-11-23_at_12.04.49_AM.png